Kwantum massages

Bij een kwantum massage word gebruik gemaakt van een mengeling van verschillende therapieën, handelingen en alsook energieën.
Zo word per individu en per klacht bekeken welke therapieën en handelingen er in aanmerking komen om zodanig tot een juiste behandeling te komen.
Deze worden gebruikt om dieper te kunnen inwerken voor een beter resultaat en een totale ontspanning te bereiken.

Door deze massage toe te passen wordt het lichaam aangezet en geholpen tot zelfherstel zodat uiteindelijk de klachten verminderen en verdwijnen.

 

Blokkade

Trauma's uit de kindertijd, diep verdriet, emotionele wonden, negatieve denkbeelden, gebrek aan zelfrespect, negatieve energieën vanuit de werkplek of omgeving, stralingen,..... kunnen het energieveld beschadigen of vervuilen.                                                                                                                                  Op de overeenkomstige plaats in het lichaam ontstaat een spanningsveld in de spieren en pezen.       Organen, gewrichten, zenuwen en bloedvaten komen hierdoor op hun beurt onder spanning.               Hun functie geraakt verstoord en een chronische aandoening ontstaat.

 

 

De behandeling bestaat uit sessies van telkens 55 minuten. Volgende behandelingen zijn hierbij mogelijk

- INSTANT SESSIE:

Focus op het efficiënt verlichten van de pijn, het wegnemen van de acuutheid van de klacht en het herstellen van de functionaliteit.
één enkele sessie
Klachten: acute rug- of nekpijn, hoofdpijn, migraine, verstuiking of verrekking, ontsteking, ...

- INTENSE SESSIE:

Een grondige behandeling van een klacht tot in het kleinste detail. Vertrekkende van de oorzaak wordt het lichaam in zijn totaliteit systematisch terug in harmonie gebracht.
reeks van meerdere sessies
Klachten: rug-, nekklachten, gewrichtsklachten, groeipijnen, spijsverteringsklachten, fybromyalgie, chronisch vermoeidheidssyndroom, futloosheid, zwakke immuniteit, depressie, …

 

 

E = mc2
Met zijn bekende formule E= mc2 stelde Einstein dat het lichaam niet enkel uit materie bestaat, maar ook uit energie, en dat de energie en de materie met elkaar verbonden zijn.
Body - Information - Field
In het energetische lichaam ligt de informatie opgeslagen die nodig is voor de ontwikkeling en het herstel van het lichaam.